UW REACTIE:(Dit is om spam te voorkomen.)

REACTIES

Naam: Sharona
2018-11-13 12:37:17


Bericht:
Mijn werkmail was al een tik chaotisch, maar sinds de uitbreiding van mijn takenpakket zag ik door de bomen het bos niet meer. Werk en prive; mijn mailbox puilde uit.

Dankzij Annelies heb ik na een grondige schoonmaak een structuur aangereikt gekregen die gemakkelijk toe te passen en vol te houden is. Zonder overdrijven durf ik dan ook te stellen dat er een tijd voor en een tijd na Annelies is. Er is nu meer structuur en overzicht wat leidt tot meer rust. Dankjewel Annelies!Naam: silvia schikhof
2018-09-16 08:39:19


Bericht:
Bij Annelies een basisworkshop gevolgd 'hoe organiseer ik het beter?' Ondanks een behoorlijk hoog bestaand organisatieniveau van mijn werk en werkzaamheden en het mogen beschikken over een secretariaat die al veel uit handen neemt, heb ik toch bij deze algemene workshop een aantal bruikbare suggesties gekregen die ik meteen geimplementeerd heb. Dat leverde een onmiddellijke verhoging van inzicht in mijn workload op en een hogere mate van structurering die me tijd bespaart en inhoudelijk effectiever maakt.

Een paar weken na de workshop heeft Annelies nog een uur meegekeken met mijn geimplementeerde nieuwe praktijken en daarop een aantal praktische, snel toepasbare en soms ook meer diepgaandere adviezen gegeven.
Het systeem werkt! Ik ben er erg blij mee.

Voor de lezer: ik heb een leidinggevende functie, en ongeveer 60% van mijn werktijd bestaat uit vergaderingen, bijeenkomsten en andere overleggen. Ik ontvang circa 100 mails per werkdag, waarvan het gros relevant is.

Ook mensen die NIET een dergelijke workload hebben, kan ik Annelies van harte aanbevelen: ze luistert goed, gaat vanuit jouw werksituatie of jouw persoonlijke behoeften aan de slag. Ze zal niet proberen een bepaald systeem of organisatie-methode op te leggen, maar altijd kijken vanuit het perspectief 'wat bij jou past' en duurzaam geimplementeerd kan worden.
Naam: Marieke
2017-12-12 11:47:11


Bericht:
Heerlijk om met Annelies aan de slag te gaan. Ordenen en helderheid scheppen... het heeft me veel rust gegeven. Iets wat anders nog jaren zou blijven liggen is in 1 dag weggewerkt. Wat lucht dat op en wat geeft dat ruimte zeg (letterlijk en figuurlijk). Ze geeft ook handige tips die breed toepasbaar zijn.Naam: Wies Moes
2017-01-24 10:31:16


Bericht:
vorig jaar is Annelies met mij begonnen om mijn PC te ordenen, wat een genot dat ik nu alles overzichtelijk heb.
ik heb nooit veel met computers gehad, maar nu heb ik er zelfs plezier in om mijn PC zo te houden..
echt top, ik kan haar van harte aanbevelen, zeker met die rust en het geduld dat ze naast me zit...Naam: Cecile
2017-01-09 10:26:15


Bericht:
Annelies heeft na mijn verhuizing mij geholpen om mijn administratie, foto's, oude documenten, diploma's etc. te ordenen en kasten overzichtelijk en netjes in te richten. Ze had allemaal handige mapjes en bakjes meegenomen en door e.e.a. te labelen heb ik nu een mooie opgeruimde kast en kan ik alles meteen goed terugvinden. Ik zag er van te voren als een berg tegen op en hikte er al een paar maanden tegen aan. Maar na een middagje met Annelies was het zo gepiept. Echt een aanrader!Naam: Ybranda Koster
2016-09-05 13:37:22


Bericht:
Hallo Annelies,

een mooie en duidelijke website! Ik heb al om mij heen gezien hoe goed jij mensen hiermee kunt helpen. Heel veel succes met je eigen bedrijf!

Groeten Ybranda