Over mij

Mijn naam is Annelies Bouwhuis en zo opgeruimd als dat klinkt, ben ik ook. Orde aanbrengen in chaos, elke chaos, is mijn grootste hobby. Daarnaast ben ik heel graag anderen tot hulp. En van die combinatie heb ik mijn beroep gemaakt als professional organizer.

Van nature ben ik rustig, actiegericht en ik creeëer altijd overzicht. Dat doe ik met de administratie thuis, met het speelgoed van de kinderen, de schuur of met het organiseren van mijn e-mails en foto’s op mijn computer. En daar kan ik ook anderen bij helpen.

Deze vaardigheden benut ik in mijn werk als organizer. De klant en ik bepalen samen wat de opruimklus precies inhoudt. In een intakegesprek bakenen we deze af en bepalen we waar te starten. Zo gaan we geordend te werk en behalen we het gewenste resultaat. Want dat is ook kenmerkend voor mij, ik maak altijd iets af.

Naast organizer ben ik jarenlang werkzaam geweest bij de overheid en in de facilitaire dienstverlening. Ik heb ervaring met de bureaucratie van grote organisaties en juist daarom is dit werk als organizer zo leuk. Er is geen enkele bureaucratie die in de weg staat, het gaat alleen om de klant en zijn of haar wens om opnieuw orde en overzicht te krijgen over welke situatie dan ook.

Naast mijn werk heb ik een gezin. Ik woon samen en ik ben moeder van 3 kinderen. We wonen in Zoetermeer en in mijn vrije tijd lees ik graag een boek en sport ik regelmatig.