Mijn blogs | Werk Slimmer Niet Harder
28 april 2020

Werk Slimmer Niet Harder

Heb jij soms ook moeite met steeds weer veranderingen in de ICT van je werkplek?

Ken je dat? Je hebt je in een aantal jaren zelf eigen gemaakt hoe je moet werken met de verschillende programma’s van Microsoft: Word, Powerpoint, Outlook en zelfs wat Excel. En dan gaat de organisatie upgraden, migreren naar de nieuwste versie. Natuurlijk goed dat ze dat doen, want het moet wel veilig en up-to-date blijven. Maar ook zo lastig.

Je bent niet opgegroeid in het digitale tijdperk. Je hebt alles wat je kunt gaandeweg geleerd. En dan veranderen ze ineens hoe het eruit ziet. De knoppen zitten net een beetje ergens anders. Jij bent je vertrouwde look and feel kwijt. Oh zo irritant. En wees gerust, je bent lang niet de enige. Menig 40-plusser met weinig ICT affiniteit herkent zich hierin.

Die nieuwe software biedt wel allerlei nieuwe opties. Maar ja, tijd om die uit te proberen heb je niet. Want jouw werk gaat gewoon door. De deadline voor die notitie blijft staan en ondertussen moet je dan ook nog zoeken naar je vertrouwde knoppen in de mail en in Word.

Stel je voor dat je eens helemaal 1 op 1 geholpen zou kunnen worden bij het zo slim mogelijk gebruiken van je ICT? En dat je alle vragen die je zou willen stellen over Outlook, Word en andere programma’s kunt stellen? Dus even echt aandacht voor jouw werkproces en hoe dat slimmer kan met de software waarmee jij werkt?

Stel dat je dan slimmer, sneller en efficiënter kunt gaan werken? Stel dat je dan ook nog meer ‘In control’ komt van jouw werkproces en je meer grip op je werkdag krijgt? Stel dat je daarmee ook nog tijd kunt besparen!?

Hoe klinkt dat? Dat is echt mogelijk! En dat hoef je niet alleen te doen. Je kunt leren hoe je veel minder tijd aan je mail hoeft te besteden en hoe je meer rust in je werkdag kunt brengen.  
Mocht je daar interesse in hebben dan daag ik je uit om contact met me op te nemen. Je krijgt dan een gratis intakegesprek waarin we samen kijken wat jij zou willen leren en verbeteren. Hoe klinkt dat?

Wil jij ook meer regie op jouw werkdag?